POKé PERFECT UTRECHT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2227 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Perfect Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:47 Duurde heel lang. Wel lekker!
21 sep 2022 om 18:34 Eten was heerlijk, alleen ontbrak de mais, mango en avocado. Voor laatste twee items had ik extra betaald. Jammer, het voor de rest was het namelijk zeer smakelijk.
20 sep 2022 om 11:07 Voor de vierde keer op rij geen srirachasaus erbij geleverd. Met saus is het genieten, zonder saus is het vrij droog. Na indienen van een klacht bij Thuisbezorgd kreeg ik een terugstorting van 0,25 cent. Dit bleek geen grap.
17 sep 2022 om 21:31 Courgette noodles zijn af te raden. Helaas zat er daardoor vocht in de pokebowl:(
17 sep 2022 om 0:19 Pokebowl was droog, ook miste bij de pokebowl met kip, de kip. Nadat ik gebeld heb kreeg ik te horen dat ze niks voor ons konden doen..
16 sep 2022 om 18:06 De vorige keer was het erg droog en nu was het vooral heel weinig en karig qua ingrediënten terwijl ik een grote pokébowl had besteld met extra’s waar ik in totaal €20 voor moest betalen. Zou hier niet meer zo snel opnieuw bestellen.
3 sep 2022 om 9:51 Heel netjes verzorgd, iedereen heeft lekker gegeten. Heel aardige bezorger.
3 sep 2022 om 9:10 De bestelling was niet compleet en het restaurant nam de telefoon niet aan. Waardeloos.
28 aug 2022 om 20:11 Eten was een uur te laat, (daardoor?) koud en klef
28 aug 2022 om 16:04 Elke keer weer super!! Mag zelfs iets minder eten in de verpakking. We kregen het niet op.
26 aug 2022 om 5:41 Heerlijk eten! Wel duur. Perfecte bezorging.
25 aug 2022 om 20:51 1,5 uur gewacht op het eten, 3 van de 5 bowls klopten niet & 2 meiden hebben voedselvergiftiging opgelopen.