POKé PERFECT UTRECHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2539 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Perfect Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 20:35 Redelijke bowl, niet bijzonder. In tegenstelling tot in het verleden inmiddels beduidend kleinere portie (en een stuk duurder zoals alles tegenwoordig). Helaas was de zeewiersalade op, daar werd netjes over gebeld en na overleg vervangen.
13 mei 2024 om 20:17 Er stond oorspronkelijk 15 min maar gedurende de tijd liep de tijd steeds op en uiteindelijk 50 min
11 mei 2024 om 9:35 Stond dat ik het gelijk op kon halen maar moest vervolgens nog 45 min daar wachten
10 mei 2024 om 5:35 My delivery was on time,however one of the dishes I ordered was incorrect which was a real pity and there was minimal avo in my dish even though I paid extra for it.
9 mei 2024 om 20:22 Very bad food, not cheap
7 mei 2024 om 21:13 Ligt er echt aan wie de bowl maakt. Soms is het goed, maar dit keer ontzettend slecht. Vooral veel rijst en sla. Amper vulling en drie hampjes tempeh. Verder saus vergeten waar ik wel extra voor heb betaald.
6 mei 2024 om 0:06 Lekkere pokebowls en snelle bezorgtijd tegen verwachting!
4 mei 2024 om 21:24 Duurde 2,5 uur
30 apr 2024 om 14:37 Super tasty and very delicious
29 apr 2024 om 8:20 Duurde veeels te lang, pas na bellen werd er iets mee gedaan
28 apr 2024 om 19:15 Het is voor poke perfect onmogelijk om opmerkingen te lezen waardoor bestellingen x op x niet kloppen. Bestelling is ook nooit op tijd klaar. Treurig.
25 apr 2024 om 21:17 Gedeelte bestelling ontbrak